Sadržaj:

Što Narodni Predznaci Obećavaju Ako Ste Nešto Rasuli
Što Narodni Predznaci Obećavaju Ako Ste Nešto Rasuli

Video: Što Narodni Predznaci Obećavaju Ako Ste Nešto Rasuli

Video: Što Narodni Predznaci Obećavaju Ako Ste Nešto Rasuli
Video: 163 POSLEDNJA VREMENA - Slučajnosti - Kod Boga nema te opcije: Lokacija krštenja Isusa je proviđenje 2024, Svibanj
Anonim

Od riže do šibica: što predznaci obećavaju ako nešto pospite po podu ili stolu

Image
Image

Svaka kuhinja ima raznoliku hranu koju je lako posipati. Da se ne biste izgubili ako se to dogodi, pročitajte što narodni znakovi obećavaju i kako izbjeći nevolje.

Heljda

Heljda simbolizira bogatstvo, pa je njezino prolijevanje skupo. Heljdu ni u kojem slučaju ne smijete metlom pometi s poda, inače će troškovi biti vrlo ozbiljni.

Ako ste razbacali gotovu heljdu, to znači da će se u kući pojaviti nova ljubavnica. To može značiti i razvod i život sa snahom.

Utakmice

Razbacane šibice znače financijsku dobrobit ako su pravilno sastavljene. Da bi znak djelovao, trebali biste jednu po jednu stavljati šibice u kutije, ne dodirujući glavu sumpora.

Inače, ovo je dobra fizička vježba koja će vam pomoći ojačati trbušnjake i mišiće donjeg dijela leđa.

Sol

Sol je nekad bila vrlo skupa, pa se vjerovalo da će posipanje nju dovesti do obiteljskih borbi.

Ako ste prolili sol kad ste nekome predali solicu, pokušajte izbjeći svađu iskrenim ispričavanjem ili šalom zbog situacije.

Šećer

Proliveni šećer dobar je predznak čije značenje može varirati ovisno o konkretnoj situaciji. Ako je šećer na stolu ili podu tijekom svađe, to znači da nema razloga za psovke i da se morate pomiriti.

U drugim slučajevima šećer znači dobre vijesti ili promjene čiji opseg ovisi o prolivenoj količini.

Lovorov list

Image
Image

Razbacivanje lovorovog lišća nije dobro. To može značiti i manje i velike probleme povezane s životnim planovima i financijskom situacijom.

Ako se začin izlije iz ambalaže na putu iz trgovine, to znači da na putu morate biti oprezni - postoji opasnost od klizanja i ozljeda ili nezgode.

Soda

Sa sodom treba postupati pažljivo, jer u suprotnom riskirate da nađete probleme. Koliko će ih biti i koliko će biti ozbiljni, izravno ovisi o količini buđenja.

Ako se soda izlila iz posude na putu iz trgovine, pričekajte rastanak s voljenom osobom. U tom slučaju trebate pogledati ostaje li soda u vrećici ili završava na tlu ili podu. Ako je prva, tada je još uvijek moguće vratiti osobu.

Kava

Škropljenje kavom loš je znak. To je zbog činjenice da je u davna vremena kava bila vrlo skupo piće. Zrnca instant kave na stolu nagovještavaju obiteljsku svađu.

Ako se nađu na podu, svađa može biti vrlo ozbiljna, pa čak i dovesti do razdvajanja.

Preporučeni: