Sadržaj:

Zašto Se Grudnjak Podiže I Povlači Sprijeda I Straga, što Učiniti
Zašto Se Grudnjak Podiže I Povlači Sprijeda I Straga, što Učiniti

Video: Zašto Se Grudnjak Podiže I Povlači Sprijeda I Straga, što Učiniti

Video: Zašto Se Grudnjak Podiže I Povlači Sprijeda I Straga, što Učiniti
Video: Kako do unutrašnjeg mira? 2024, Svibanj
Anonim

Zašto mi se grudnjak neprestano podiže i izboči?

djevojka s grudnjacima
djevojka s grudnjacima

Kada grudnjak dobro pristaje, žena se osjeća ugodno i samopouzdano. Međutim, postoje slučajevi kada vam se svidio model prilikom kupnje donjeg rublja, tijekom ugradnje sve je bilo u redu, a kad ga nosite, nastaje problem - grudnjak se povuče. Može se podići i na prsima i na leđima, što ženama stvara nelagodu. Svi odmah postavljaju pitanje - može li se problem riješiti ili ništa neće pomoći u ovoj situaciji?

Zašto se grudnjak povuče

Moguće je reći da se grudnjak na leđima podiže prema gore, ako se odmah nakon kupnje ili s vremenom pojas grudnjaka na leđima počeo dizati do lopatica. Vrlo je lako prepoznati ovaj problem. Pogledajte kako je postavljen remen grudnjaka - ako je vodoravan, onda grudnjak dobro pristaje, ali ako nalikuje obrnutom U, onda postoji problem. Zbog toga žena ne samo da osjeća nelagodu, već postaje i vlasnica neestetskih nabora na leđima, a to vjerojatno neće nekome ugoditi.

Razlog ovog problema je jednostavan - odabrali ste grudnjak s remenom koji ne odgovara vašoj figuri. Ako žene s velikim grudima nose grudnjak s uskim remenom, tada jednostavno neće moći podnijeti težinu dojke i počet će se dizati. Moguća je i suprotna situacija - pojas je preširok i dugačak. U tom slučaju grudnjak neće biti fiksiran na tijelu i podići će se pod težinom grudi.

Grudnjak s lošim remenom
Grudnjak s lošim remenom

Remen grudnjaka ne bi trebao ići leđima do lopatica

Grudnjak se može podići ne samo sa stražnje strane, već i sprijeda. U ovom je slučaju izložen donji dio prsa, a to je uočljivo čak i kroz odjeću. Zbog toga žene neprestano osjećaju potrebu da poprave grudnjak. Dva su razloga za ovaj problem. Prvi razlog je vrlo širok pojas koji ne prianja čvrsto uz tijelo. Drugi razlog je pogrešna veličina šalice.

Grudnjak mi se podigao na prsima
Grudnjak mi se podigao na prsima

Grudnjak se podiže sprijeda zbog prevelikog remena ili neprikladnih šalica

Je li moguće riješiti ovaj problem

Ako je vaš grudnjak podignut sprijeda ili straga, onda ga treba prilagoditi:

  • Ako vam se remen digne na leđima, a šalice se objese, trebali biste čvršće zakopčati grudnjak.
  • Ako grudnjak dobro sjedi sprijeda, a remen je povučen straga, onda samo otpustite naramenice. Isto bi trebalo učiniti ako se grudnjak podigne preko prsa.

Ovi savjeti neće pomoći u svim slučajevima. Zato je jedino ispravno rješenje ovog problema točan odabir grudnjaka.

Da biste spriječili da se grudnjak ubuduće povuče na stražnjoj strani, pri kupnji obratite pažnju na sljedeće točke:

  • pojas na leđima trebao bi biti strogo vodoravan. Kada pokušavate, podignite ruke i pazite da čak i u ovom položaju remen bude ravan;
  • prilikom pokušaja, pričvrstite grudnjak najudaljenijim kukama. To je zbog činjenice da će se pojas protezati tijekom procesa nošenja, a zatim će druge kuke dobro doći;
  • Ako imate zaobljene grudi, onda kupite grudnjake sa širokim remenom koji ima najmanje tri reda kukica.
Grudnjak s ispravnim remenom
Grudnjak s ispravnim remenom

Pojas grudnjaka treba postaviti strogo vodoravno

Kako se grudnjak ne bi podigao na prsima, odaberite model čije će šalice dobro pristajati uz vaše grudi i neće iz njih izlaziti. Remen grudnjaka ispod poprsja trebao bi biti vodoravan. U svlačionici podignite ruke i pazite da remen dobro leži na vašem tijelu i da se ne podiže.

Desni grudnjak
Desni grudnjak

Prsa bi se trebala dobro smjestiti uz šalicu grudnjaka

Grudnjak koji neprestano poskakuje na leđima i prsima sprječava ženu da se osjeća ugodno i samopouzdano. Ako ste već kupili pogrešan grudnjak, nije činjenica da će podešavanje naramenica ispraviti situaciju. Zato prilikom kupnje obratite pažnju na to da se remen grudnjaka nalazi strogo vodoravno, a grudi ne izlaze iz šalica.

Preporučeni: